mr. K. (Kim) van Zanten- van Breugel

Advocaat arbeidsrecht

 

KVB advocatuur

KVB advocatuur is een kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht. Dit rechtsgebied heb ik geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. KVB advocatuur ben ik gestart na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht.

 

Opleidingen

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, master Sociaal Recht en Sociale Politiek. De bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik in 2008 met goed gevolg afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Naast deze studie heb ik de opleiding Personeel en Arbeid aan de Fontys Hogeschool Eindhoven behaald. Sinds november 2009 ben ik advocaat. In 2016 heb ik voorts de postacademische specialisatieopleiding Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA) met succes afgerond.

 

Specialisatieverenigingen arbeidsrecht

Ik ben lid van de landelijke specialisatievereniging VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en van de regionale vereniging VAR (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda – ’s-Hertogenbosch).

 

Kennis en ontwikkelingen

Mijn kennis houd ik steeds up-to-date door het bijhouden van alle relevante ontwikkelingen in het vak, maar uiteraard ook door het volgen van cursussen en lezingen, zoals tevens vereist door de Nederlandse orde van advocaten en de specialisatieverenigingen waarvan ik lid ben. De registratie van het rechtsgebied arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 van de in totaal 20 te behalen opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied. Door het lidmaatschap van VAAN wordt ik verplicht op jaarbasis 16 arbeidsrechtelijke punten te behalen.

 

Ervaring

Door mijn passie voor het arbeidsrecht en jarenlange ervaring op dit rechtsgebied kan ik u uitstekend bijstaan ten aanzien van alle facetten binnen dit complexe rechtsgebied. Vaak is een kwestie niet zo zwart-wit als het lijkt, maatwerk is vereist en dat lever ik u graag.

Als advocaat arbeidsrecht sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. Wat betreft mijn ervaring ten aanzien van werkgevers moet u denken aan vele zaken voor kleine(re)/MKB organisaties tot aan een verscheidenheid aan zaken voor grote organisaties, zowel in de commerciële als non-commerciële sector. Daarnaast kunnen werknemers werkzaam op alle functieniveaus en binnen verschillende branches bij mij terecht.

Ik heb ervaring met verschillende branches in zowel de commerciële als non-commerciële sector. Branches waarbinnen ik bijvoorbeeld veel gewerkt heb, zijn zorginstellingen: ziekenhuizen, de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenorganisaties en verpleeg-, verzorgings- en thuiszorgorganisaties. Daarnaast heb ik veel gewerkt voor bouw- en metaal(bewerkings)bedrijven. Ook ben ik goed bekend met de specifieke regelgeving van scholen en kinderopvangorganisaties.

 

Waarvoor kunt u mij inschakelen?

U kunt mij inschakelen voor alle, door u gewenste, werkzaamheden op het gebied van het arbeidsrecht en het daaraan gerelateerde sociale zekerheidsrecht. Denk aan advies, het voeren van onderhandelingen en procedures, begeleiding bij reorganisaties, het opstellen van alle denkbare documenten gerelateerd aan het arbeidsrecht of sociale zekerheidsrecht, ondersteuning bij gesprekken enz. U bepaalt. Daarnaast kunt u door mij worden bijgestaan bij zaken op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht.

 

Bel gerust voor een gratis kennismakingsgesprek

In arbeidskwesties moet vaak snel actie worden ondernomen. Ik ga graag met u in gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis.